De straat als domein voor theater door dak- en thuislozen. Een spetterende show op straat of het plein, een metrostation een rivier (De Rotte), die zo sterk is dat het publiek maar een ding kan doen: blijven staan en kijken. Om vervolgens te horen dat het geen professionele acteurs zijn die daar spelen, maar dak- en thuislozen die onderwerpen uit hun eigen (straat-)leven verbeelden.
Of een mooie voorstelling op het toneel, waar honderden mensen gewoon een kaarjte voor kopen. Dak- en thuislozen kunnen meer. Het zijn niet alleen losers, het zijn ook overlevers. Met onbenutte capaciteiten en veel energie. Door de voorstellingen laten we de stille kracht van dak- en thuislozen  zien. Als tegenwicht en omdat theaterprojecten met deze mensen ongelofelijk boeiend en indrukwekkend zijn.

Boeiend en indrukwekkend. Dat is bewezen tijdens de theaterprojecten die ons bureau sinds 2001 in Rotterdam heeft georganiseerd. Het begon met ‘Not your mama’s bustour’, een busrit door de stad met op allerlei plaatsen korte optredens van dak- en thuislozen. Hun leven werd in beeld gebracht


© 2008 | Diclaimer  Ontwerp door Bureau Groen Gras